Veneretki

Yli kaksi viikkoa edellisestä postauksesta, jaiks – ja pahoittelut. Vaikka kuluneet kaksi viikkoa ovatkin sisältäneet runsaasti kouluhommien viimeistelyä, ei minulla ole antaa kuin tekosyitä sille, miksi en ole julkaissut mitään sinä aikana.

Viimeistä edeltävän ”koulupäivän” jälkeen päädyin parin mutkan kautta muutaman luokkakaverin kanssa vuokraamaan veneen. En tiedä, miten vaivalloista sellainen Suomessa olisi, mutta täällä Utrechtissa kaikki sujui oikein leppoisasti. Sen voin kuitenkin taata, ettei Suomessa veneen käyttöopastuksen jälkeen varmistettaisi eväspuolen olevan kunnossa myös alkoholijuomien osalta ja vielä varmuuden vuoksi neuvottaisi tietä lähimpään kauppaan, josta voi tarvittaessa hakea lisää syötävää tai juotavaa.

Aurinko paistoi, ilma oli kaunis ja seura hyvää. Voiko olla mitään, mikä tekisi torstai-iltapäivästä vielä paremman?

Kuvat on otettu iPhonellani (kamera ei retken spontaaniuden takia ehtinyt mukaan) ja järjestyskin sattuu olemaan kronologinen!

In English: Me and few of my classmates rented a boat for an hour last week and it was lovely!

veneretki4

veneretki7

veneretki9

veneretki11

veneretki12

ps. Follow my blog with Bloglovin

3 kommenttia artikkeliin ”Veneretki

  1. Kuvat ja teksti antoivat vaikutelman, että olisin mukana vene retkellä. Toisiaan juoma ja veneily kulttuuri on täällä Suomessa hieman erilaista. Hetkeä aiemmin liityin fasen Älä huku Juhannuksena-kampanjaan. Sonja! Olet loistava valokuvaaja👍

    Tuula

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Test Blog » Living Matters

Jätä kommentti / Leave a comment