Pariisi

Kuten lupasin, lisää kuvia Pariisista!

Yksi maailman tunnetuimmista ja vierailluimmista turistikohteista on tietenkin suunnittelijansa mukaan nimetty Eiffelin torni, jonka piti olla vain väliakainen rakkennelma. Tällaisen kuuluisuuden kuvaaminen on haastavaa, sillä uutta kuvakulmaa ei tunnu löytyvän sitten millään – kaikki on jo nähty. Silti torni viehättää (ainakin ensimmäisellä kerralla) jopa niin paljon, että puolet kameran muistikortilta löytyvistä kuvista on otettu juuri kyseisen nähtävyyden luota. Itse asiassa lisää kuvia löytyi myös puhelimen muistista, osa otettuna ehkä hieman nolosti selfiekepillä, jollaista allekirjoittanut ei aikonut koskaan hankkia (krhm).

Selfietikkukuvia teidän ei kuitenkaan tarvitse katsella ainakaan vielä tällä kertaa – olen oppinut, että koskaan ei kannata sanoa ”ei koskaan”.

Eiffelin tornin lisäksi mukana menossa myös Riemukaari (Arc de Triomphe) ja pari kuvaa Montmartrella sijaitsevasta Sacré-Coeurista. Yövyimme mäen toisella puolella vain kävelymatkan päässä kyseisestä basilikasta, joten kyseinen alue tuli hyvin tutuksi muutaman päivän visiitillä. Basilikan kanssa samaan kuvaan pääsi myös edellisessä postauksessa mainittu pikkusiskoni.

Seuraavaksi luvassa ainakin postauksen verran kuvia Lissabonista!

In English: The promised second post from Paris! The girl in the pictures is my dear baby sister. Stay tuned, next post will be from and about Lisbon, Portugal.

pariisi_eiffel5

pariisi_eiffel6
pariisi_riemukaari

pariisi_sacrecoeur1
pariisi_silva

pariisi_eiffel2

Jätä kommentti / Leave a comment