Lissabon, osa I

Pahoittelut viivästyksestä! Matkalle pakatessa jotain tarpeellista unohtuu noin yhdeksällä kerralla kymmenestä, ja tällä kertaa unohdin niinkin olellisen asian kuin hiirimaton. Kuulostaa lähinnä huonolta tekosyyltä, mutta antakaa kun perustelen: kannettavan tietokoneen omalla hiirellä kuvien muokkaaminen on hermojaraastavuudessaan käytännössä mahdotonta, samoin ilman kunnollista hiirimattoa työskentely. Sain kuitenkin (hartiajumista hermojen kiristymisestä huolimatta) valmiiksi kuvat Lissabonista, jossa vietin juttukeikalla reilun viikon.

Reilun puolen miljoonan asukkaan kaupunki oli kaunis, mutta se ei aivan riittänyt vakuuttamaan minua täysin sen upeudesta. Syitä siihen löytyy kuitenkin muualtakin kuin itse kaupungista. Kuten jo mainitsin, olin Lissabonissa työmatkalla tekemässä haastatteluita CulTour-lehdelle, ja kahta juttua varten tein kolme haastattelua, tutustuin viinitilaan ja kävin kokkauskurssilla. Niiden lisäksi vietin paljon aikaa hostellihuoneessani tietokoneen ääressä viimeistelemässä yhden jo vuosi sitten aloitetun verkkokurssin tehtävää.

Kaupunkiin tutustuminen jäi siis valitettavan vähäiseksi, mutta toisaalta en myöskään ollut perehtynyt tarpeeksi mahdollisiin vierailukohteisiin. Ehdin kuitenkin ulkoiluttaa sekä varsinaista että puhelimeni kameraa niin paljon, että jaoin kuvat kahteen postaukseen, seuraava osa luvassa jo huomenna!

Vaikka tämänkertainen vierailu jättikin ehkä hieman kylmäksi, olen valmis antamaan Lissabonille ja Portugalille toisen mahdollisuuden – mutta seuraavalla kerralla tahdon mieheni mukaan matkaseuraksi!

In English: Lisbon is a beautiful city, but too bad that I had to spend most of my time sitting in front of my computer and working. Part two coming tomorrow!

lissabon1
lissabon2
lissabon3
lissabon4

5 kommenttia artikkeliin ”Lissabon, osa I

  1. Päivitysilmoitus: CulTour | Sonja Kokko

Jätä kommentti / Leave a comment